D’avino har produsert betongmiksere i xxx år. I 2014 begynte de å jobbe med en dumperserie basert på understellet som de hadde produsert til betongmiksene i en årrekke. Det endte med 2 stk. mellomstore dumpere D6 og D12 i tillegg til en liten rammestyrt 4 – tonner.

Det betyr at hele maskinen er utprøvd bortsett fra selve dumperkassa som er ny.

Maskinene har 4 hjuls styring, vendbar førerplass og kommer til Norge med steg 4 motor (Deutz 3,6 L04. 90 kW) Vi har valg å legge til noe tilleggsutstyr som standard i Norge. Dette for å kunne få registrert og sertifisert maskinene. Alle maskinene som skal registreres på hvite skilt (Motorredskap) De må gires ned til fart til 30 km. Da er det også lovlige på vei med fulle lass. D12 er den eneste dumperen som kan gå lovlig på vei med 12 tonns nyttelast i Norge. Den er smal og smidig og vil være et fint alternativ til saneringsjobber innen vei, vann og avløp i bynære områder. Med de egenskaper maskinene har, vil de også være veldig godt egnet til små tunnel-jobber, som kraftverk og lignende.

I tillegg til å ta inn dumperne, vil vi selge lystårn, generatorer og eventuelt betongmiksere. Maskinene er prisgunstige, har solid drivlinje og de blir produsert spesielt med større motor til Norge. Vi kan tilby mange varianter av dekk. Ekstra slitestål i kasse, sentralsmøring, ekstra lys-opplegg, m.m.

Leveringstid fra fabrikk, vil normalt være 8-10 uker.

Vi er opptatt av å ha god tilgjengelighet på deler og service oghar derfor inngått avtaler med servicepartnere over hele landet fra Kristiansand til Finnmark. Vi bygger delelager i Norge og kan få deler over natt fra Italia.

Vi vil til enhver tid ha maskiner tilgjengelig til utleiemarkedet, så for de som ikke ønsker selv å kjøpe er det mulig både med leie- og leiesalg.

Ved behov for finansiering , så kan dette tilbys fra Sparebank 1 Finans.

Ønsker du å se mer av produkter vi kan tilby klikk på logo under